Menu Close
παράθυρα pvc δραπετσώνα

17 Νοέμβρη σήμερα και το εξειδικευμένο στα pvc κουφώματα συνεργείο μας, ετοιμάστηκε για εγκατάσταση κουφωμάτων Pvc στη Δραπετσώνα.

Εγκαταστήσαμε στην οικία του κ. Πλάτωνα, διπλά παράθυρα Pvc με χειροκίνητο ρολό και σίτα, μονό οριζόντιας διάταξης παράθυρο μπάνιου με σίτα και διπλή μπαλκονόπορτα pvc με εσωτερικό χειροκίνητο ρολό και σίτα.

Όπως πάντα χρησιμοποιήσαμε τα ακουστικά χερούλια και τα διπλα ενεργειακά τζάμια τεσσάρων εποχών της ΤΕΧΝΟΠΑΝ.

Με πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων PVC παντός τύπου, εγγυόμαστε την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε να περάσετε απο το κατάστημα μας για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Δείτε προσφορές σε κουφώματα PVC της ΤΕΧΝΟΠΑΝ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Δημοφιλή Άρθρα

PVC ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Σχετικά Άρθρα

ειδική κατασκευή pvc στον Κορυδαλλό

Εγκατάσταση PVC στον Κορυδαλλό

Τρίτη 10 Νοεμβρίου σήμερα και το εξειδικευμένο στα pvc κουφώματα συνεργείο της ΤΕΧΝΟΠΑΝ ξεκίνησε πρωί πρωί για Κορυδαλλό για εγκατάσταση ειδικής κατασκευής κουφωμάτων pvc. Ο

καλλιθέα κουφώματα pvc

Τοποθέτηση κουφωμάτων pvc στην Καλλιθέα

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2020 τοποθετήσαμε τα κουφώματα pvc της ΤΕΧΝΟΠΑΝ σε διαμέρισμα στην Καλλιθεά. Η έκθεση της ΤΕΧΝΟΠΑΝ στον Πειραιά αλλά και το εξουσιοδοτημένο

είσοδος πολυκατοικίας ειδική κατασκευή τεχνοπαν

Τοποθέτηση κουφωμάτων PVC στου Ζωγράφου

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 τοποθετήσαμε κουφώματα PVC σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου. Συγκεκριμένα αλλάξαμε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας με μία ειδική

Ενδιαφέρομαι για τα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΠΑΝ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή ελάτε από το κατάστημα στον Πειραιά για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τις λεπτομέριες των κουφωμάτων σας.

Με πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων PVC, εγγυόμαστε την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας σε παράθυρα PVC, μπαλκονόπορτες PVC, σίτες, και ρολά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΤΕΧΝΟΠΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Call Now Button